...

förlåt för den otroligt dåliga uppdateringen men har inget att skylla på denna gång, förutom att jag har haft fullt upp lite, men jag bloggar när jag kommer hem för just nu står alidebergsbadet med jennifer på toppen av min lista, kyssar så länge :D

jag skäms,

jag måste ju vara den sista på jorden som hört dena låt , och det var igår, och nu ka jag inte vara utan den, faller en tår varje gång jag hör den, den är helt underbar!!
jag vet att jag är efter så det behövs inte kommenteras!

såld påå låten.

Förlåt men jag är helt såld på denna låt, älskar den så grymt mycket redan, 
Ni som tycker att justin är dålig seriöst va tysta, han blir bättre och bättre!

bläääh

Min blogg suger, tar en blogg paus igen, och bloggar när jag är redo igen, det vill säga , när jag har bytt design och får tillbaka min blogg lust, kyssar så länge :*

varberg! <3

är nere i varberg med bajs väder, fast det ar bättre än regn. Ska snart gå och duscha men måste vänta på att mami kommer hem först så att hon kan passa hundarna. 
Igår var jag med sötisen Estelle vi cykla väl runt lite överallt i varberg, bland massa stugor -.- , ner till apelviken, och sedan hem typ. Idag vet jag inte vad vi ska göra men, nu ska jag i alla fall äta, så ni får ha det så bra så länge . puss

sooool

Hej Blogger , eller ni läsare , ligger ute på balkongen och solar fast just nu finns ingen sol för ätt den är bakom molnen tyvärr , men får la ligga här ute och vänta . Till mitt sällskap så är min mobil laddad med mycket och bra musik. Har även och bra bok som var snäll och hängde på ut.

Sorry

för en lite smått extrem blogg torka. finns ju inget att skriva om när vädret suger, och man inte orkar göra något .
Men igår var jag så duktig att jag var i stan med julia och idriz , sedan vid fyra hängde vi på julias syster som skulle shoppa lite, så vi sprang runt med henne som tre galna fjortisar x) haha ne skojja lite där vah ;)
Idag händer det nog inte så mycket tror jag, kanske lite film och så. Igen planerat om man säger så ;)
Imorgon ska jag in till stan med Gabriella och kolla runt lite, ett tag sedan jag träffa henne, så blir väl att bjuda henne på en glass som jag var dum och sa att jag skulle bjuda på ahah, näe men det är hon värld ;)
HAr tyvärr inga bilder på denna datorn, så ni får överleva utan det. puss

baaajs

Nyvaken och helt jävla seg, somna inte innan fyra igår , och halv nio kommer thomas in och skriker att jag måste upp -.- tack för den sovmorgonen, lär ju bli såhär hela lovet om jag har otur. Någo som hyr ut ett rum kanske`??? :D
Ska nog snart iväg och handla mat och så, sedan vet ni ju nästan vad som händer idag så varför ska jag skriva det igen ?? :P



första dagen av sommarlovet!

Det var kanske inte jätte länge sedan jag blogga nu, men tror att jag kommer tillbaka nu i alla fall och så får vi se hur kul liv jag har under lovet,
Men skolasvlutningen var riktigt lyckad igår, vi eller jag hade sjukt kul i alla fall, många gamla minnen kom upp, och gud vad jag skratta x)
Just nu ligger jag i min säng och ska sätta på någon film och sedan sova, imorgon får vi se vad som händer tror att jag och ... skulle träffa några kompisar, så det blir det nog hoppas jag, måste träffa honom innan han åker till gotland ;)

Men hej så länge :*


bild från igår

Du var min bästis!

Du avr min älskling och det kommer du alltid vara, jag hoppas att du sitter och läser detta just nu för jag ångrar allt jag har sagt och sårat dig.
Var det inte du och jag som skulle vara vänner livet ut, flytta från fittiga borås och åka till NY och vara dom galna tjejerna som vi var? var det inte du och jag som aldrig skulle glida isär? aldrig bråka? aldrig lämna varandra?
Denna gången kanske det var mest mitt fel, tanke på det jag sa till honom, men det var inte riktigt så jag sa det, jag sa en helt annan sak än vad du har hört men jag va så ledse över att ha förlorat dig till några andra, jag var så jävla svag och jag är svagare nu! jag har tänkt och jag ångrar allt som jag har gjort för att sårat dig, det har inte varit min avsikt att det skulle hända med flit, allt som du har gått igenom, jag vet knappt helften av det, för jag är de sista som får veta det. och det var inte så för ett år seda, för då var jag först, och jag kände mig så speciell då, jag visste att du alltid fanns där för mig, jag visste att du alltid fanns där för mig, och jag hoppas du gör det fortfarande!
Vi har delat allt tillsamans ska vi bara slänga bort det nu? skulle inte detta bli våran bästa sommaren i vårat liv? jag vill inte spendera den så här? jag trodde detta var vår sommar, din och min? Jag kanske hade fel, visst alla förändras men jag trodde inte vi skulle förändras så mycket, att det blev så mycket att vi gled i sär. När jag ser dig i skolan ser du så sjukt glad och lycklig du kanske blev det efter att du slapp mig, och är du lycklig kommer jag hålla mig ifrån dig, för jag vill inte se dig olycklig med mig, 
Men du ska veta att jag alltid kommer att älska dig! vare sig du vill det elle inte!

JAg vet att jag är feg som tar det här igenom men det är det ända sättet jag hoppas på att få tag i dig!

<3

känner att jag tar en blogg paus några dagar, ha det bra så länge

Soooola

Ligger just nu ute med musik i örona , thomAs iphon och en goo slush kan det bli bättre? Imorgon åker ja hem till Borås mysigt att komma hem , ska snart plugga lite på en text som vi ska kunna tills på tisdag ganska bra, så ni får ha det så bra i solen och värmen så hörs vi när värmen har lagt sig ;))

varmt som f*n

JApp det är sjukt varmt här nere så nu kommer jag gå ut och sola , och så bloggar jag igen är värmen har lugnat ner sig lite, pussar!

6 dagar kvar :D

Ni ser, hör och läser rätt det är bara sex dagar kvar till sommarlovet men bara kan vi säga 1 riktig skoldag kvar, för på onsdag ska vi bara städa och på torsdag ser det ut som om att det blir djurparken. Jag måste skaffa eller låna ett knallrosa nagellack till torsdagen , för mitt nagellack är slut :( så om någon kanske villl´låna ut mig ett rosa negellack så är det bara att säga till!!

Som ni märkte igår så blogga jag inte något mer och det är på grund av ett par anledningar 
1. jag städa mitt rum!


Min andra anledning är att jag fixa mina shorts igår ;D

min tredje är att jag satt ut hela kvällen igår !


mums

Förlåt för den dåliga uppdateringen men mitt internet har varit jätte konstigt och internetet stänger av sig var och varannan minut -.- Skaffa aldrig tre som abonumang överhuvudtaget, det är dyrt och det suger -.- 
Ska snart i alla all dra mig ner till närmsta affär och köpa mjölk och kanske jordgubbar och göra pannkakor till frukost, mycket mysigt lägger vi till där ;)
Idag kanske jag skulle träffa Benjamin men får se när han vaknar den lillesaken.
Men ni får ha det så bra så bloggar jag snart igen för hoppningsvis med några bilder som piffar upp bloggen lite , tac för erat tålamod :) <3

RSS 2.0